:: index :: céginfó ::
tartalom
elérhetQségünk
szolgáltatásaink
ISO minQségbiztosítás
honlap készítés
partnereink
autósiskoláknak
Széchenyi Egyetem
fórum
 
 
Céginformáció


Bemutatkozunk

A SOFTEAM projekt 9001 Kft-t 1998. december 1.-én Dr. Csonka Béla György és Horváth Mónika alapította.

Történet

Előzményként a valamikori Programozó Szervező Gmk-ban már több éve dolgozott együtt a két alapító. Mivel mindketten kötődnek a Széchenyi István Egyetemhez (korábban főiskola), az alapítás ötlete is innen ered. Már több éve dolgoztak azon, hogy a nappali tagozatos hallgatóknak olyan feladatokat adjanak ki, amelyeket a gyakorlat is elfogad, az elkészített feladatokat a gyakorlatban is lehessen használni. Ennek irányítására hozták létre a SOFTEAM projekt elnevezésű csoportot, ahol a gyakorlatban jelentkező feladatok közül választhattak a hallgatók, és ezeket kellett a megbeszélt határidőre elkészíteni.

Szlogenünk szerint "SOFTEAM projekt: a főiskolai oktatás segítésére létrehozott, az elméleti rendszertervezési eljárások gyakorlati alkalmazását vizsgáló projekt", ami jól fedi az alapvető tervet.

A csoportok, projektek olyan jól működtek, hogy idővel a jelentkező feladatokat már nem lehetett ilyen laza, nem hivatalos szerveződéssel kezelni. Az egyre bővülő felhasználói igények is felvetették a Kft alapításának igényét. Ma már a kezdeti egyedi szoftverfejlesztésen túllépve integrált információs rendszerek tervezésével, teljes kivitelezésével, üzleti folyamatok, információs rendszerek újraszervezésével, minőségbiztosítási rendszerek (ISO - innen a Kft nevében a 9001-re utalás) készítésével is foglalkozunk, bevezettük továbbá önálló WEB szerverünkkel a tartalomszolgáltatást.

A felhasználókat nem akarjuk "magukra hagyni", nem akarunk az olyan cégek közzé tartozni, akik jó pénzért elkészítik a szoftvert, azután gyorsan el is tűnnek a színről: ezért bővítettük sorainkat. Ma már önálló területeket felügyelő szakembereink állnak felhasználóink rendelkezésére akik a következő területeken tudnak segíteni: hardver, szoftver, hálózattelepítés (Novell, Windows NT, Linux), ISO, gazdasági szaktanácsadás, oktatás stb.

:: webmaster :: kezdőoldal ::